Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Susan

Susan

20 augusti 2010 07:16

Varför den rasen? Hur valde du? Spännande att veta tycker jag

http://leoscorner.com

Anita, matte till Ami

20 augusti 2010 08:52

Hej Susan!
Tack för frågan.
Jag kände inte till rasen så mycket. Sökte på nätet och familjen var på MyDog mässan i Göteborg. Där träffade vi både lagottohundar och ägare. Först tyckte jag att det var pudelvarning på rasen, gillade ju inte pudlar. Men det har jag ändrat mej på.
Jag gillar storleken. Att inte pälsen fäller. Att de är smarta och lättlärda. Gosiga och snälla. En glad hund. Ja, och så vill jag testa en "ny" ras.

Du ska veta att det är himla kul när folk kommer fram och frågar om det är en såndär tryffelhund. Då kan det bli ett långt trevligt samtal om Ami och hennes egenskaper. Fast det är en rätt så ovanlig ras, känner folk till den. Tack vare att de visats på TV med Ernst. Tryffelsök i Nyhetsmorgon och Rikard Sjöberg var bland de första i Sverige som hade en Lagotto.

Vad jag också tycker är roligt är att pälsarna kan ha så olika färger. Vår Ami var vit och brun som valp. Men det har ändrat sej. Nu är det vita mer beige och brun melerat. Och det bruna har blivit ljusare. Tittar du på bilderna när hon var valp, ser du förändringen.

Hoppas du fick svar på din fråga.
Stor kram till dej från Anita och Ami

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se