Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Aprilskämt och vårens första bad i Vättern

Av Anita, matte till Ami - 4 april 2011 22:07

Hej hundvänner!
Det var skrivet 1 april så ...... det var en aprilskämt. :o))
Idag har Ami badat i Vättern. Bland isflak som finns kvar. Brr, kallt.
Kram från busiga Anita och Ami som INTE är en Italiensk nakenhund

 
ANNONS
 
Ingen bild

Funny

8 april 2011 08:07

Hi, hi, vi hundägare är lättlurade! Jag hade turen att inte läsa den 1 april, så jag började med att läsa facit. Här har isen försvunnit men Funny väljer gyttjepölarna i skogen framför havet än så länge.
Må så gott! Vov-morr-grrr!

Anita, matte till Ami

14 september 2011 22:34

Hej Funny!
Oj, din kommentar har legat här länge.
Kul att hitta den i alla fall.
Kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita, matte till Ami - 14 september 2011 22:37


Hej hundvänner!Hur har ni det? Har sommaren varit bra? Hoppas det.Vädret var ju inte det bästa på försommaren när det gällde båt på sjön. Men semetern bjöd på två härliga veckor med sol ibland, molnigt ibland och bad. Framför allt varmt. Det var unde...

Av Anita, matte till Ami - 1 april 2011 13:54


Hej hundvänner! Nåt hemskt har hänt. Jo, det är så hemskt att jag egentligen inte vill berätta. Det är knappt vi vågar gå ut för det är pinsamt. Mycket pinsamt. Åh, hur kunde jag vara så klantig! Antagligen var det stress som ställde till det. Snab...

Av Anita, matte till Ami - 3 februari 2011 00:00


Hej hundvänner!                                                                             Amibilder - mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec, janKlicka på bilderna så blir de större. Jag förstår att ni tappat hoppet om att f...

Av Anita, matte till Ami - 3 november 2010 19:42


Hej alla hundvänner! Ursäkta att jag kom av mej i bloggandet om Ami. Här kommer i alla fall ett livstecken från oss. c",) Kanske någon av er blir glad då.    Sötare än söt. Vi fick tag i en trimmer. En vän som har haft pudlar och är hun...

Av Anita, matte till Ami - 27 september 2010 19:48

Hej hundvännerna! Ursäkta att vi lyser med vår frånvaro, Ami och jag. Men det är så mycket annat så tid och lust saknas till att blogga här. Jag vill slänga ut en fråga bara... Vilken hundtrimmer använder du till din/era Lagotto? Martin klippe...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se