Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

Lagottolik?

Av Anita, matte till Ami - 10 augusti 2010 22:31

Hej hundvännerna!

Ami har fått tovor under hakan och fram vid nosen. Vad gör man? Låter man det vara eller ska de bort? Knäpp fråga kanske, men jag vill veta. Hur gör ni?


Som ni ser är det en flicka med mycket hår i ansiktet. Gillar inte det så värst mycket. Snart åker saxen fram.


Äh, det var ett tramsinlägg det här. Nu ska vi sova.

Natti fnatti från Anita och Ami


 
ANNONS
 
Charlotta & Donna

Charlotta & Donna

11 augusti 2010 17:38

Du försöker försiktigt kamma ur tovorna. Klipp inte bort dem. Kamma lite varje dag i några dagar så är de borta sen.
I värsta fakk kan du köpa en
http://www.ryttare.com/upload/Artiklar/Bilder/Miniatyr-1049.jpg

Kolla bilden, det är en sax med typ "kam" på Den klipper ur tovan när du klipper en eller 2 gånger i den och sen får du kamma ur hårresterna!
Men klipp aldrig bort bara tovan!
Lycka till

http://www.primadonnas.se

Anita, matte till Ami

20 augusti 2010 23:15

Hej Charlotta!
Nu blev du lite skrajsen va? c",)
Klippa bort tovorna är just vad jag gör.
Du menar en effileringssax eller?
Kram

 
Susan och Buzz

Susan och Buzz

20 augusti 2010 07:15

Hej Anita!
Ja du, tänk va vi missat lille Buzz och jag. En liten Lagotto. Vilken sötnos :O) Vi är inne lite hos dig här nu, och kikar runt. Buzz är som en Goldenvalp fortfarnade vid strax 6 års ålder, och det är fullt ös på hans äventyr i stallet och hemma. Han trivs jättebra med att vara stallhund, och är inte det minsta understimulerad, som jag va rädd för när vi bestämde oss för att sluta med tävlandet. Jag tränar inte ens spår med honom, och ingen lydnad alls. Men han har ju sina grunder, och lite "skadad" är man väl av alla tävlingsår, så det blir en hel del på kommando ändå. Men han har egna kommando. Typ "jaga hönor", "gräv tunnel i höet" mm. Sen finns det två hundar vid stallet som han får springa runt med lös i timmar. Det är ett härligt hundliv. Kram på er, nu ska vi kika mer här.
Susan och "Buzz the Retriever"

http://leoscorner.com

Anita, matte till Ami

20 augusti 2010 23:10

Hej Suan och Buzz.
Tänk vad åren går. 6 år och en klok och duktig Golden. Det låter som Buzz har en härligt hundliv.
Kram

 
Charlotta & Donna

Charlotta & Donna

26 augusti 2010 21:27

Ja så kankse det heter, saxen alltså!

http://www.primadonnas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita, matte till Ami - 14 september 2011 22:37


Hej hundvänner!Hur har ni det? Har sommaren varit bra? Hoppas det.Vädret var ju inte det bästa på försommaren när det gällde båt på sjön. Men semetern bjöd på två härliga veckor med sol ibland, molnigt ibland och bad. Framför allt varmt. Det var unde...

Av Anita, matte till Ami - 4 april 2011 22:07

Hej hundvänner!Det var skrivet 1 april så ...... det var en aprilskämt. :o))Idag har Ami badat i Vättern. Bland isflak som finns kvar. Brr, kallt. Kram från busiga Anita och Ami som INTE är en Italiensk nakenhund ...

Av Anita, matte till Ami - 1 april 2011 13:54


Hej hundvänner! Nåt hemskt har hänt. Jo, det är så hemskt att jag egentligen inte vill berätta. Det är knappt vi vågar gå ut för det är pinsamt. Mycket pinsamt. Åh, hur kunde jag vara så klantig! Antagligen var det stress som ställde till det. Snab...

Av Anita, matte till Ami - 3 februari 2011 00:00


Hej hundvänner!                                                                             Amibilder - mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec, janKlicka på bilderna så blir de större. Jag förstår att ni tappat hoppet om att f...

Av Anita, matte till Ami - 3 november 2010 19:42


Hej alla hundvänner! Ursäkta att jag kom av mej i bloggandet om Ami. Här kommer i alla fall ett livstecken från oss. c",) Kanske någon av er blir glad då.    Sötare än söt. Vi fick tag i en trimmer. En vän som har haft pudlar och är hun...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se