Direktlänk till inlägg 3 augusti 2010

Ami 6 månader.

Av Anita, matte till Ami - 3 augusti 2010 18:34

Hej hundvänner!

Idag fyller Ami 6 månader =½ år. Oj! Tiden går fort när man har roligt.

Hon väger 11 kg och är 40 cm i mankhöjd. Undra om vår våg väger rätt? En fullvuxen tik ska väga mellan 11-14 kg. Men.. god mat och för lite motion under båtsemestern. Det ska vi bättra på. Mer motion för mej och Ami. c",)


      


Nu har vi ändrat hennes mat tider med att få två ggr per dag. Morgon och kväll. Vi har lagt fram mattor som varit borta under kissperioden. Ljuslyktorna på golvet framför fönstret är nu tillbaka. Skönt.


Vi väntar fortfarande på besked när valpkursen ska börja. Det ska bli så roligt att få träffa andra vovvar och mattar/hussar. Jag längtar.


Kram till er alla från ensomblevliteextraledigdennavecka

  

 
ANNONS
 
Sandra&Hugo

Sandra&Hugo

4 augusti 2010 16:29

Söta lilla tjejen

http://hugolagotto.doggyblogg.se

 
Stella & Doris med matte Lotta

Stella & Doris med matte Lotta

5 augusti 2010 22:59

Ja tiden går fort! Vad skönt det är när man kan ta fram mattorna igen, då är de nästan vuxna :-)

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita, matte till Ami - 14 september 2011 22:37


Hej hundvänner!Hur har ni det? Har sommaren varit bra? Hoppas det.Vädret var ju inte det bästa på försommaren när det gällde båt på sjön. Men semetern bjöd på två härliga veckor med sol ibland, molnigt ibland och bad. Framför allt varmt. Det var unde...

Av Anita, matte till Ami - 4 april 2011 22:07

Hej hundvänner!Det var skrivet 1 april så ...... det var en aprilskämt. :o))Idag har Ami badat i Vättern. Bland isflak som finns kvar. Brr, kallt. Kram från busiga Anita och Ami som INTE är en Italiensk nakenhund ...

Av Anita, matte till Ami - 1 april 2011 13:54


Hej hundvänner! Nåt hemskt har hänt. Jo, det är så hemskt att jag egentligen inte vill berätta. Det är knappt vi vågar gå ut för det är pinsamt. Mycket pinsamt. Åh, hur kunde jag vara så klantig! Antagligen var det stress som ställde till det. Snab...

Av Anita, matte till Ami - 3 februari 2011 00:00


Hej hundvänner!                                                                             Amibilder - mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec, janKlicka på bilderna så blir de större. Jag förstår att ni tappat hoppet om att f...

Av Anita, matte till Ami - 3 november 2010 19:42


Hej alla hundvänner! Ursäkta att jag kom av mej i bloggandet om Ami. Här kommer i alla fall ett livstecken från oss. c",) Kanske någon av er blir glad då.    Sötare än söt. Vi fick tag i en trimmer. En vän som har haft pudlar och är hun...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se