Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Ami har varit hos "Mycke Tassar" i Hästholmen.

Av Anita, matte till Ami - 19 juli 2010 22:04

Hej hundvänner!

Idag har Ami varit hos Lisa och Lotta på Mycke Tassar i Hästholmen. Tjejerna har hjälpt mej att putsa till Ami. Hennes öron såg anskrämliga ut på insidan.

Tassarna fick jag ingen ordning på och inte heller benen. Men nu är hon fin.

Eller hur?


 De körde med maskin för att jämna till kroppen. Jag är så nöjd.


Kram till er alla från ensomskautpåbåtsemesterigen

  

 
ANNONS
 
Ellior Kung af Upphärad

Ellior Kung af Upphärad

19 juli 2010 23:25

HEj sörnos.
Ja, det bästa man har det sätter man på bordet :-)
pussar från Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita, matte till Ami - 14 september 2011 22:37


Hej hundvänner!Hur har ni det? Har sommaren varit bra? Hoppas det.Vädret var ju inte det bästa på försommaren när det gällde båt på sjön. Men semetern bjöd på två härliga veckor med sol ibland, molnigt ibland och bad. Framför allt varmt. Det var unde...

Av Anita, matte till Ami - 4 april 2011 22:07

Hej hundvänner!Det var skrivet 1 april så ...... det var en aprilskämt. :o))Idag har Ami badat i Vättern. Bland isflak som finns kvar. Brr, kallt. Kram från busiga Anita och Ami som INTE är en Italiensk nakenhund ...

Av Anita, matte till Ami - 1 april 2011 13:54


Hej hundvänner! Nåt hemskt har hänt. Jo, det är så hemskt att jag egentligen inte vill berätta. Det är knappt vi vågar gå ut för det är pinsamt. Mycket pinsamt. Åh, hur kunde jag vara så klantig! Antagligen var det stress som ställde till det. Snab...

Av Anita, matte till Ami - 3 februari 2011 00:00


Hej hundvänner!                                                                             Amibilder - mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec, janKlicka på bilderna så blir de större. Jag förstår att ni tappat hoppet om att f...

Av Anita, matte till Ami - 3 november 2010 19:42


Hej alla hundvänner! Ursäkta att jag kom av mej i bloggandet om Ami. Här kommer i alla fall ett livstecken från oss. c",) Kanske någon av er blir glad då.    Sötare än söt. Vi fick tag i en trimmer. En vän som har haft pudlar och är hun...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se