Alla inlägg under mars 2010

Av Anita, matte till Ami - 11 mars 2010 22:25

Hej igen!

Amis mamma heter Scheffelfältets Dedicata A Kimberly och kallas för Kimba. Hon är 8 år och en ljuvlig Lagotto. Och en snäll valpmamma.


  

Ursäkta suddig bild.

 

När vi kom igår, så blängde hon lite på oss. Undrade varför vi pillade på hennes valpar. Men efter en stund kom hon fram till mej och satte sej. Tittade mej i ögonen och sa.... Ni är okej. Jag gillar er. c",) Vad skönt.


Kram till er alla från ensomtänkerpåAmihelatiden

  

ANNONS
Av Anita, matte till Ami - 10 mars 2010 22:37

Hej!

Idag har vi varit och hälsat på vår ljuvliga lilla valp på Orust. Hos Christer och Kerstin på Prästbacka Kennel. Tack för en underbar stund hos er.
        Bilder säger mer än ord, eller hur?


Kram från ensomsnartärAmismatte

  

ANNONS
Av Anita, matte till Ami - 9 mars 2010 19:29

Hej!

Välkommen till Ami och hennes blogg. Grafiken har Ingers Grafik & Design gjort. Den är jättefin, tycker jag. Tusen tack Inger.
Bloggen kommer att handla om Ami och vad vi hittar på.
Än har inte Ami flyttat hem till oss. Lite knasigt, eller hur?


Jag får nypa mej i armen emellanåt. Varför då? Jo, för vi ska ha hund igen. Lycka. Vi har valt rasen Lagotto. Jag har läst Lagottoboken, besökt Lagottosidor på nätet, pratat med Lagottoägare, läst rasforum, pratat med uppfödare...

Det är helt klart en ras som tilltalar oss för den kräver lagom (mer än vad det står i boken) med pälsvård. Dammsugaren behöver inte står framme för jämnan.

Lagotton gillar vatten och det är himla bra för vi åker nämligen båt på somrarna. Hellre en hund som gillar vatten än en som inte gillar vatten alls. c",) Om ni förstår vad jag menar. Lagotton är glad, lättlärd och klok har jag hört. Den bjuder på bus och kräver en del aktiviteter. Har jag också hört. Passar oss bra. Ingen soffpotatis här inte. Min största anledning till att vilja ha hund igen är just att få något att pyssla med. Att gå promenader med. Att träna lydnad. Någon som piggar upp vårt alldeles för bekväma liv. Jag har kommit över 50 strecket och då förstår ni. Inga barn att ta hand om. Inga barnbarn heller.

Vi har haft Cocker Spaniel, Golden Retreiver och Welsh Corgi Pembroke innan.
Vår Golden, Lisa, tävlade jag lydnad med. Fast vi slutade för jag hade inga tävlingsnerver och Lisa ville hellre vara på Agilitybanan. c",)
Nu ska ni få se "Prästbackas Amica di Voltrona". Vår efterlängtade valp.

  

2½ vecka.


  

3½ vecka.3½ vecka. Amica till vänster.


     

4½ vecka.

Imorgon ska vi åka till Orust och hälsa på Christer och Kerstin på Prästbackas Kennel. Då är valparna 5 veckor. Åh, vad spännande det ska bli.
Deras dotter Charlotta kommer med Donna och ska visa pälsvård. Himlans bra.Må så gott alla.

Kram från ensomskahämtahemhenneveckanefterPåsk

Ps, jag har länkat till några Lagotto bloggar/hemsidor. Hoppas det är okej.

Om inte, hör av dej.

  

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se