Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Klickerträning av Anders Hallgren

Av Anita, matte till Ami - 23 mars 2010 12:38

Hej hundvänner!

Tack för era kommentarer ang klickerträning. Jag är nyfiken och ska pröva. Vill inte beställa någon dyr bok i ämnet ännu. Men glad blev jag när Anders Hallgren har gjort en liten nybörjarbok i pocketform.


  

Utgiven 201002. Så mer aktuell kan den inte bli.

Någon som läst den?

För oss är det mest intressant vad man kan träna med en liten valp. Jag får fråga Linda på Tappra Tassar som troligen ska ha kurser i denna inlärningsform.


Här i Gränna är det regn och blåst idag. Glada är vi för snön är nästan borta. Nu är bara frågan när isen på Vättern ska ge sej. Snart hoppas vi, för vi vill sjöstätta i april. c",)


Kram till er som besöker denna blogg från ensomlängtartillPåskdagen

  

 
ANNONS
 
Eleni (Tidus matte)

Eleni (Tidus matte)

23 mars 2010 13:01

Å vad roligt att ni går i valpväntans tider :) Lycka till med den lilla vännen :)

http://www.tidus.bloggagratis.se

 
Charlotta

Charlotta

23 mars 2010 20:41

Hej,
Jag började med den kursen via Canis, jätte bra till en början. Men sen har jag gått ifrån de reglerna lite och gjort så som passar oss. Har även en bok: Hundlekar, där de förklarar trix med klicker.
Vi ska nog upp till pappa under påskhelgen, så det är möjligt att vi är där då. jag kan gärna trimma till Ami lite i pälsen, få den jämnare kankse. Men det är inte säkert att det behövs, vi får kolla hur lång den är.
Hmm...polkagrisar, vi får suga lite på den karamellen =P

http://www.primadonnas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita, matte till Ami - 14 september 2011 22:37


Hej hundvänner!Hur har ni det? Har sommaren varit bra? Hoppas det.Vädret var ju inte det bästa på försommaren när det gällde båt på sjön. Men semetern bjöd på två härliga veckor med sol ibland, molnigt ibland och bad. Framför allt varmt. Det var unde...

Av Anita, matte till Ami - 4 april 2011 22:07

Hej hundvänner!Det var skrivet 1 april så ...... det var en aprilskämt. :o))Idag har Ami badat i Vättern. Bland isflak som finns kvar. Brr, kallt. Kram från busiga Anita och Ami som INTE är en Italiensk nakenhund ...

Av Anita, matte till Ami - 1 april 2011 13:54


Hej hundvänner! Nåt hemskt har hänt. Jo, det är så hemskt att jag egentligen inte vill berätta. Det är knappt vi vågar gå ut för det är pinsamt. Mycket pinsamt. Åh, hur kunde jag vara så klantig! Antagligen var det stress som ställde till det. Snab...

Av Anita, matte till Ami - 3 februari 2011 00:00


Hej hundvänner!                                                                             Amibilder - mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec, janKlicka på bilderna så blir de större. Jag förstår att ni tappat hoppet om att f...

Av Anita, matte till Ami - 3 november 2010 19:42


Hej alla hundvänner! Ursäkta att jag kom av mej i bloggandet om Ami. Här kommer i alla fall ett livstecken från oss. c",) Kanske någon av er blir glad då.    Sötare än söt. Vi fick tag i en trimmer. En vän som har haft pudlar och är hun...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se