Direktlänk till inlägg 17 mars 2010

Donna från Prästbacka.

Av Anita, matte till Ami - 17 mars 2010 09:49

Hej igen!

Här är Amis halvsyster Donna, de har samma mamma. Hennes kennelnamn är Primadonna. Hon är en underbar Lagotto. Donna gillar att visa upp sej på utställningar. Här ser hon lite finurlig ut, eller hur?


  

Den 19-21 Juni är det Hundutställning i Jönköping. Då ska Charlotta och Donna vara där. Himla roligt. Och spännande. Gissa vem som ska vara där, också? c",)


Idag fyller Ami och hennes systra 6 veckor. Hoppas att få se fler bilder av dom på hemsidan. Fixar ni det Christer och Kerstin?


Kram från ensomärledigidag

  

 
ANNONS
 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

17 mars 2010 21:36

Men hallå hallå!
Haha först trodde jag det var Anita min kompis som jag ju åkte ner med till Pia för att lämna dräktiga ALice....sen såg jag att du skrev hämta valp Ami...då trodde jag att det var från Pia du skulle ha valp...men tillslut försod jag att du måste ha trillat in hos mig på ngt annat sätt:) Nåja du ska ha Lagotto och det är ju huvudsaken:) klart du får länka till mig!
länkar till dig oxå...är bara så dålig på att komma ihåg alla jag ska länka till......
Kramis från mig och Acke och Primo!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Stella & Doris med matte Lotta

Stella & Doris med matte Lotta

18 mars 2010 22:36

När får du hem lilla Ami, själv har jag hämtat båda mina på 8 veckorsdagen, snacka om otålig :-)

Jag ska ställa Doris i Jönköping på lördagen och söndagen, vi kanske ses?!

Jag länkar hit om det är ok?

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

19 mars 2010 19:44

Åh vad skoj att det närmar sig , nu är det ju inte långt kvar. Jag länkar oxå gärna hit om det går bra. Det skall bli jätteroligt att få följa Ami

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita, matte till Ami - 14 september 2011 22:37


Hej hundvänner!Hur har ni det? Har sommaren varit bra? Hoppas det.Vädret var ju inte det bästa på försommaren när det gällde båt på sjön. Men semetern bjöd på två härliga veckor med sol ibland, molnigt ibland och bad. Framför allt varmt. Det var unde...

Av Anita, matte till Ami - 4 april 2011 22:07

Hej hundvänner!Det var skrivet 1 april så ...... det var en aprilskämt. :o))Idag har Ami badat i Vättern. Bland isflak som finns kvar. Brr, kallt. Kram från busiga Anita och Ami som INTE är en Italiensk nakenhund ...

Av Anita, matte till Ami - 1 april 2011 13:54


Hej hundvänner! Nåt hemskt har hänt. Jo, det är så hemskt att jag egentligen inte vill berätta. Det är knappt vi vågar gå ut för det är pinsamt. Mycket pinsamt. Åh, hur kunde jag vara så klantig! Antagligen var det stress som ställde till det. Snab...

Av Anita, matte till Ami - 3 februari 2011 00:00


Hej hundvänner!                                                                             Amibilder - mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec, janKlicka på bilderna så blir de större. Jag förstår att ni tappat hoppet om att f...

Av Anita, matte till Ami - 3 november 2010 19:42


Hej alla hundvänner! Ursäkta att jag kom av mej i bloggandet om Ami. Här kommer i alla fall ett livstecken från oss. c",) Kanske någon av er blir glad då.    Sötare än söt. Vi fick tag i en trimmer. En vän som har haft pudlar och är hun...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se