Direktlänk till inlägg 15 mars 2010

Hundprylar.

Av Anita, matte till Ami - 15 mars 2010 19:25

Hej hundvänner!

Idag har jag shoppat loss på hundprylar.


Hundbädd, koppel med blommor, fleecepläd på Ikea. Klotång, kam och tygleksak på Biltema, handduk och bajspåsar på Claes Ohlsson, tuggpinnar och liten sax på Zoopermarket. Där fick jag även info om olika foder.


Koppel med blommor på, tyckte killarna här hemma var pinsamt. c",) Får väl köpa nåt svart eller väldigt diskret till hussarna. Vad löjliga dom är, eller hur? Fattar dom inte vad vi tjejer vill ha? Jag bara undrar...


På onsdag blir Ami 6 veckor. Tiden går ju rätt fort ändå.

Kram från ensomnjutitavensoligdagmedblåhimmel

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cecilia

15 mars 2010 22:31

Hejsan. Åh så söt den lilla är. Vad mysigt. Nu blir det liv i Gränna kan jag tänka. Så härligt för er alla med en liten vovsing i familjen. Kramar/Cecilia

 
Ingen bild

Anne

16 mars 2010 09:34

Jisses vilken söt liten vovve. Mycket fin teckning, mörkbrunt och vitt precis som Svea. =-)
Kram Anne

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita, matte till Ami - 14 september 2011 22:37


Hej hundvänner!Hur har ni det? Har sommaren varit bra? Hoppas det.Vädret var ju inte det bästa på försommaren när det gällde båt på sjön. Men semetern bjöd på två härliga veckor med sol ibland, molnigt ibland och bad. Framför allt varmt. Det var unde...

Av Anita, matte till Ami - 4 april 2011 22:07

Hej hundvänner!Det var skrivet 1 april så ...... det var en aprilskämt. :o))Idag har Ami badat i Vättern. Bland isflak som finns kvar. Brr, kallt. Kram från busiga Anita och Ami som INTE är en Italiensk nakenhund ...

Av Anita, matte till Ami - 1 april 2011 13:54


Hej hundvänner! Nåt hemskt har hänt. Jo, det är så hemskt att jag egentligen inte vill berätta. Det är knappt vi vågar gå ut för det är pinsamt. Mycket pinsamt. Åh, hur kunde jag vara så klantig! Antagligen var det stress som ställde till det. Snab...

Av Anita, matte till Ami - 3 februari 2011 00:00


Hej hundvänner!                                                                             Amibilder - mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec, janKlicka på bilderna så blir de större. Jag förstår att ni tappat hoppet om att f...

Av Anita, matte till Ami - 3 november 2010 19:42


Hej alla hundvänner! Ursäkta att jag kom av mej i bloggandet om Ami. Här kommer i alla fall ett livstecken från oss. c",) Kanske någon av er blir glad då.    Sötare än söt. Vi fick tag i en trimmer. En vän som har haft pudlar och är hun...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se