Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Väntans tider.

Av Anita, matte till Ami - 13 mars 2010 11:06

Hej!

Vad glad jag blir att Lagottovänner hittar hit. Tack för era gulliga kommentarer.


Nu har jag fixat en ledig "valphemmamysvecka". Jag jobbar deltid, så det blir en hel del tid med Ami sen också. Annandag Påsk ska vi hämta henne, om allt går enligt planerna. Åh, vad jag längtar.

  

Undra hur hon ser ut om 3 veckor? Gosiga lilla Ami valp.


Vi behöver köpa några saker som ska finnas hemma när hon flyttar hit. Hundbädd, gosfilt, leksaker, nåt att tugga på, koppel, klotång, hundshampo, sax och karda... Om ni vill tipsa mej om bra pälsvårdsmaterial så är ni varmt välkomna. Matskålar finns redan. Valpskålar. Köpte Ikeas fina rostfria med motiv i skålen, prinsseskrona. Vad bra att affärskejorna säljer hundsaker. Biltema, Claes Ohlsson, Ikea.... Bra priser och fina saker. Det viktigaste när det gäller kvalitet är saxar till pälsvård. Då får jag nog besöka vår fina Zoopermarket som finns i Jönköping. Claes Olsson säljer flytvästar. Vad bra. Det behövs till sommaren. Och en säkerhetslina. Ami kanske är ett riktigt vattendjur som vill bada jämt. c",)


Det är nästan som att få barn. Planerandet. Att gå i väntans tider. Förbereda på hemkomst. Ni må tro att jag är lycklig. Vilken spännande tid vi har framöver. Och rolig. Och jobbig. Det går ju inte att förneka att det krävs massor av jobb och tid när man har valp i huset. Men det positiva övervinner allt. Eller hur?


Här i Gränna skiner solen och isen skiner vit. Det är mängder med folk som åker långfärdskridskor. Modigt, tycker jag.

Ha det gott.

Kram från ensomtittarpåAmibildernaomochomigen

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita, matte till Ami - 14 september 2011 22:37


Hej hundvänner!Hur har ni det? Har sommaren varit bra? Hoppas det.Vädret var ju inte det bästa på försommaren när det gällde båt på sjön. Men semetern bjöd på två härliga veckor med sol ibland, molnigt ibland och bad. Framför allt varmt. Det var unde...

Av Anita, matte till Ami - 4 april 2011 22:07

Hej hundvänner!Det var skrivet 1 april så ...... det var en aprilskämt. :o))Idag har Ami badat i Vättern. Bland isflak som finns kvar. Brr, kallt. Kram från busiga Anita och Ami som INTE är en Italiensk nakenhund ...

Av Anita, matte till Ami - 1 april 2011 13:54


Hej hundvänner! Nåt hemskt har hänt. Jo, det är så hemskt att jag egentligen inte vill berätta. Det är knappt vi vågar gå ut för det är pinsamt. Mycket pinsamt. Åh, hur kunde jag vara så klantig! Antagligen var det stress som ställde till det. Snab...

Av Anita, matte till Ami - 3 februari 2011 00:00


Hej hundvänner!                                                                             Amibilder - mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec, janKlicka på bilderna så blir de större. Jag förstår att ni tappat hoppet om att f...

Av Anita, matte till Ami - 3 november 2010 19:42


Hej alla hundvänner! Ursäkta att jag kom av mej i bloggandet om Ami. Här kommer i alla fall ett livstecken från oss. c",) Kanske någon av er blir glad då.    Sötare än söt. Vi fick tag i en trimmer. En vän som har haft pudlar och är hun...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se